A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми.

Дата: 07.11.2017 11:42
Кількість переглядів: 781

ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА.

Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки по службовому обов'язку, але і по велінню совісті і заклику душі.

Соціальні служби перебувають з людиною із самого  народження і до самого кінця її життєвого шляху. Коли людині найважче і коли відбуваються якісь зміни у житті, у той період, коли  їй найскладніше,  саме тоді на допомогу приходите  ви – соціальні працівники. Найчастіше соціальні працівники заміняють, інколи батьків дітям, людям похилого віку  - близьких. 

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Соціальні служби – це служби, які переймаються проблемами людей найбільше.  Люди, які в них працюють, забуваючи про свої власні негаразди, із дня у день вирішують питання інших, тих хто опинився у складних життєвих ситуаціях.

Фото без опису

1 листопада 2017 року, з нагоди професійного свята у актовому залі Наркевицької селищної ради відбулись урочистості.

Відзначити вагомий внесок працівників соціальних служб у розвиток соціальної політики держави прийшли представники влади – помічники народного депутата С.Лабазюка  -Горобець Михайло Володимирович та Пендрак Юрій Анатолійович, які нагородили почесними грамотами та подяками найкращих представників цієї професії за заслуги у забезпеченні соціального та економічного розвитку громади щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення  та за високий професіоналізм, відповідальність, почуття обов’язку, вміння працювати з людьми похилого віку та особливими потребами, самовіддане служіння працівників соціальної сфери було нагороджено грамотами та подяками, серед відзначених: спеціалісти соціального відділу Юлія Козак, Ольга Бойко та начальник соціального відділу Наталя Камінська.

Фото без опису

Багато теплих слів від щирого серця пролунало в залі на адресу гостей свята – чарівних жінок, чиє милосердя рятує світ. Камінська Наталя  Володимирівна- начальник відділу соціального захисту населення Наркевицької ОТГ виступила перед аудиторією зі словами привітання і подяки за самовіддану працю. Адже допомагати людям – почесна і священна місія соціальних працівників.

Фото без опису

Зворушливо виступила маленька виконавиця – солістка Діана Дяченко з піснею «Черевички». Букети осінніх квітів, щирі посмішки, пісні від талановитих виконавців Сергія Литвинюка та Максима Звєрєва створили теплу затишну атмосферу свята і дозволили глядачам хоч трохи забути про важкі проблеми сьогодення.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

У свято тих, на чиї плечі покладено одне з найвідповідальніших завдань – державну підтримку і соціальний захист українців: опікування ветеранами, людьми похилого віку, інвалідами, пенсіонерами, сиротами, безробітними, малозабезпеченими та багатодітними сім’ями. Ваше служіння обраній справі, ваша доброта та милосердя винагороджуються повагою людей, адже ви допомагаєте їм долати труднощі сердечно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь