A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

10 квітня у Бубнівському будинку культури відбулася творча зустріч з композитором Володимиром Кропивницьким.

Дата: 11.04.2018 11:31
Кількість переглядів: 655

10 квітня у Бубнівському будинку культури відбулася творча зустріч з композитором Володимиром Кропивницьким. У програмі: діалоги з митцем, заслуховування пісень та виступ начальника відділу культури С.Литвинюка та місцевого співочого колективу з піснями композитора. Голова Наркевицької громади Л.Гула теж була присутня на заході та вручила подарунок композитору.
В.І.Кропивницький – педагог, композитор, музикознавець, пропагандист музичного мистецтва, член Всеукраїнської музичної спілки, живе в смт. Наркевичі на Хмельниччині.
Народився 8 квітня 1942 року в с. Крачки Хмельницького району Хмельницької області. Після отримання атестата зрілості закінчив десятимісячні курси хормейстерів-баяністів при Хмельницькому музичному училищі – це були перші кроки в світ музики. Музичну освіту здобув в Кам'янець-Подільському училищі культури та на музично-педагогічному факультеті Рівненського педагогічного інституту. Працював вчителем музики Захаровецької ЗОШ (1964-1968 рр.). З 1968 року і досі працює на музично-педагогічній роботі в смт. Наркевичі Волочиського району.
Він багато часу та уваги приділяє музично-пісенній творчості і методичній роботі. В його авторстві понад 60 пісень на тексти: Т.Мезенцевої, В.Сосюри, М.Пляцковського, Р.Казакової; подільських авторів: М.Федунця, В.Семеновського, Ю.Гулай, В.Стаднічук, В.Сойка та власні. Більшість з них увійшли в збірку “Не цурайся пісні”, яка вийшла в 1993 році, тоді і вийшов навчальний посібник для вчителів та учнів загальноосвітніх і дитячих музичних шкіл – “Про музику і композиторів”.
Його пісні в репертуарі різних виконавців та колективів, його вклад в розвиток культури неоціненний, адже Володимир Іванович є гордістю не тільки нашого краю, а й України вцілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь