A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Особисті зустрічі із виборцями – запорука успішної роботи законотворця

Дата: 23.04.2018 11:29
Кількість переглядів: 1078

Особисті зустрічі із виборцями – запорука успішної роботи законотворця

Головне завдання народного депутата – ініціювати законодавчі зміни, що покликані забезпечувати соціальне та економічне зростання країни та покращувати умови життя населення. Відтак, народний депутат України Сергій Лабазюк розпочав активний сезон зустрічей на окрузі, аби вкотре проаналізувати ситуацію на місцях, і окреслити план роботи в законодавчому напрямку та на місцевому рівні.

«Період міжпленарних тижнів я, як депутат-мажоритарник, намагаюся використати якомога ефективно, приділяючи максимально часу для спілкування із мешканцями мого округу. Мої виборці – це мій головний орієнтир. Я би дуже хотів, щоби результатами нашої сьогоднішньої з вами зустрічі стали завтрашні звернення до урядовців, зміни до законопроектів», - зауважив парламентар Сергій Лабазюк.
Цими вихідними нардеп особисто зустрівся із громадою села Юхимівці , Волочиського району. Спілкуючись із людьми, Сергій Лабазюк, насамперед прозвітував перед своїми виборцями про роботу у Верховній Раді та безпосередньо на окрузі. Лише за цю каденцію за авторства та співавторства нардепа було розроблено близько сотні законопроектів, частину з яких парламент ухвалив. Про найактуальніші законотворчі ініціативи народний обранець розповів детально. Серед таких закон№ 7350 про продовження мораторію на продаж землі.

Не оминув увагою й питання, що сьогодні найбільше бентежать людей у сільській місцевості. Мова йде про три ключові реформи: медичну, освітню та пенсійну, активні фази впровадження яких нині тривають у країні. Сергій Лабазюк пояснив людям проблемні та незрозумілі питання, як от: оптимізація мережі навчальних закладів, нарахування зарплати медпрацівникам, підписання декларацій із лікарями тощо.
Традиційно у ході зустрічі парламентар відповідав й на питання місцевого характеру. Люди клопотали про господарські проблеми своїх населених пунктів, які Сергій Лабазюк пообіцяв взяти до уваги при розподілі субвенцій, що сподівається «вибити» для свого округу.

До слова, перед зустріччю у селі Юхимівці, народний депутат відвідав комунальну пекарню, яку напередодні відкрили за кошти ОТГ та міжнародної допомоги ЄС. Парламентар наголосив, що це правильно використані гроші, адже вони інвестовані в майбутнє. Сьогодні, переконаний Сергій Лабазюк, громади повинні думати, куди ще, окрім інфраструктурних об’єктів, потрібно вкладати гроші, щоб вони працювали на людей.

 

Матеріал взято з офіційної сторінки Сергія Лабазюка

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь