A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя та здоров’я людини.

Дата: 22.06.2018 16:04
Кількість переглядів: 987

Традиційно у третю неділю червня Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя та здоров’я людини. Тож і в нашій громаді 19 червня, відбулися урочистості для працівників охорони здоров’я Наркевицької ОТГ у реконструйованій будівлі Наркевицької амбулаторії.
«За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, надання якісної медичної допомоги населенню, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника», – такими привітальними словами були нагороджені кращі працівники медичної галузі Наркевицької ОТГ.
Всім відомо, що професія лікаря – це покликання, вміння відчувати долю людини, намагатися зрозуміти її, вселити віру в себе. Це велика відповідальність.
Протягом всієї урочистої події медичних працівників вітали з професійним святом, вокальними та хореографічними номерами артисти Будинку культури та викладачі музичної школи.
Історія лікарні
Історія нашої лікарні починається з 1967 р. Головним лікарем на той час був Турчин Олексій Олександрович, який і будував цю лікарню. У склад лікарні входили: хірургічне відділення, акушерсько –гінекологічне, дитяче, ортопедично- терапевтичне, а також були відкритті зубний та стоматологічний кабінет.
Лікарня працювала на 120 ліжок. Подяки лікарям за лікування, за хірургічне втручання, за пологи, реабілітацію опорно-рухового апарату в відділенні ортопедично-травматологічному.
У 2012 році стаціонарне відділення нашої лікарні було реорганізовано.
Враховуючи, що найбільша суспільна цінність – здоров’я людини, одним з пріоритетних наших завдань стало створення належних умов у закладах охорони здоров’я для надання якісних медичних послуг населенню громади.
Наркевицька амбулаторія загальної практики-сімейної медицини розташована по вул.Лісова,1 в смт Наркевичі Волочиського району Хмельницької області.
На сьогоднішній день обслуговує 6603 жителя Наркевицької об'єднаної територіальної громади. Актуальність данного проекту полягає у неможливості отримання громадою якісних медичних послуг через незадовільне матеріально-технічне забезпечення амбулаторії та станом здоров’я сільських жителів, яке погіршується , зниженням доступності медичної допомоги, що у свою чергу визначає незадовільну якість життя населення через нерівний доступ до якісного медичного обслуговування жителів. Хочемо зазначити,що найблища района та обласна лікарні знаходяться на відстані 40 км від смт.Наркевичі.
Мета діяльності нашої лікарні – повернути працездатність та радість життя людям, які перенесли тяжкі травми та хвороби, попередити їх ускладнення.
БАЖАЄМО ВАМ ЗДОРОВ’Я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь