A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №52-56/2019 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Садецькій Марії Гнатівні»

Кількість переглядів: 216
Скликання: 7 скликання
Сесія: 56 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 27.08.2019
Номер документу: 52-56/2019
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Садецькій Марії Гнатівні
Прикріплені файли:

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІ скликання

56 сесія

РІШЕННЯ

27 серпня 2019 року                   смт. Наркевичі                             № 52-56/2019

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

гр. Садецькій Марії Гнатівні

 

            Розглянувши заяву гр. Садецької Марії Гнатівни, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 40, 79-1, 107, 118, 121, Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України „ Про землеустрій”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Рішення Наркевицької селищної ради  від 20.04.2018 № 99-39/2018 «Порядок розгляду звернень і клопотань про  вирішення питань, пов’язаних із наданням дозволів на розроблення проектів щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, матеріалів інвентаризації земель»,

селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

            1. Надати дозвіл гр. Садецькій Марії Гнатівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4140 га. в тому числі ділянка № 1 - 0,2500 га. для будівництва і обслуговування, житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Шмирки по вул. Михайлівська 5, ділянка № 2 - 0,1640 га. для ведення особистого селянського господарства в с. Шмирки.

2. Рекомендувати гр. Садецькій Марії Гнатівні, звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт,  для замовлення технічної документації  із землеустрою на вищевказані земельні ділянки.

3. Технічну документацію, на якій проставлена  відмітка про Державну реєстрацію земельних ділянок, передати на сесію селищної ради для її затвердження та прийняття рішення про передачу у власність земельної ділянки.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Муріна М.Г.

 

Селищний голова                                     Л.В.Гула


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь