A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №215-63/2020 «Про надання дозволу Торкіш Олені Сергіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Пахутинці на території Наркевицької селищної ради»

Кількість переглядів: 171
Скликання: 7 скликання
Сесія: 63 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 05.03.2020
Номер документу: 215-63/2020
Назва документу: Про надання дозволу Торкіш Олені Сергіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Пахутинці на території Наркевицької селищної ради
Прикріплені файли:

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІ скликання

63 сесія

РІШЕННЯ

   05 березня 2020 року                   Наркевичі                        № 215-63/2020

Про надання дозволу Торкіш Олені Сергіївні

на розробку проєкту землеустрою  щодо

відведення земельної ділянки у власність

із зміною цільового призначення, яка знаходиться

за межами населених пунктів с. Пахутинці

на території Наркевицької селищної ради  

 

Розглянувши клопотання гр. Торкіш Олени Сергіївни керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 50 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», прикінцевими та перехідними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004 р. № 677 «Про затвердження порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» сесія селищної ради.

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл гр. Торкіш Олені Сергіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення із земель резервного фонду комунальної власності (кадастровий номер 6820985300:04:007:0654) площею 0,4220 га цільове призначення до зміни 17.00 землі резервного фонду (землі, створені органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування у процесі приватизації сільськогосподарських угідь, які були у постійному користуванні відповідних підприємств, установ та організацій), цільове призначення після зміни 01.03 - для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Пахутинці на території Наркевицької селищної ради, Волочиського району, Хмельницької області.

2. Рекомендувати гр. Торкіш Олені Сергіївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проєкту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проєкт землеустрою подати на затвердження чергової сесії Наркевицької селищної ради. 

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову  постійної  комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища - Муріна М.Г.

 

Селищний голова                            Л.В.Гула


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь