A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №156-2/2020 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році»

Кількість переглядів: 186
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 24.12.2020
Номер документу: 156-2/2020
Назва документу: Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році
Прикріплені файли:

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІІ скликання

Друга  сесія

РІШЕННЯ

24 грудня 2020 року                  Наркевичі                                 №  156-2/2020

 

Про затвердження переліку

об’єктів комунальної власності,

що підлягають приватизації у

2021 році

 

На підставі статей 5, 7, 10, 11, 12 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», відповідно до пункту 30 частини першої статті  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення надходжень до селищного бюджету, за рекомендаціями постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань  житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємства та сфери послуг селищна рада,-

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов у 2021 році:

1.1. нежитлова будівля – склад, загальною площею 167,6 кв.м., яка знаходиться за адресою: село Юхимівці вулиця Жовтнева, будинок 24в Волочиського району Хмельницької області, вартість об’єкта згідно звіту про оцінку майна становить 29 871 грн. ( двадцять дев’ять тисяч вісімсот сімдесят одна грн.);

1.2. нежитлова будівля – гараж, загальною площею 294,8 кв.м., яка знаходиться за адресою: село Юхимівці вулиця Жовтнева,  будинок  24б Волочиського району Хмельницької області, вартість об’єкта згідно звіту про оцінку майна становить 65 278,00 грн.( шістдесят п’ять тисяч двісті сімдесят вісім грн.);

1.3. нежитлова будівля – громадський будинок контора, загальною площею 178,8 кв.м., яка знаходиться за адресою: село Юхимівці вулиця Жовтнева, будинок 24а Волочиського району Хмельницької області, вартість об’єкта згідно звіту про оцінку майна становить 59 122 грн.( п’ятдесят дев'ять  тисяч сто двадцять дві грн.).

2. Встановити, що повноваження органу приватизації майна, яке перебуває у власності Наркевицької селищної ради, здійснюються головою селищної ради.

3. Доручити Наркевицькому селищному голові здійснювати повноваження органу приватизації, оформлювати документи необхідні для здійснення процедури приватизації, укладати договори купівлі-продажу тощо та здійснювати інші дії для виконання цього рішення.

4. Доручити  селищному голові утворювати аукціонну комісію (вносити зміни до її складу), затверджувати умови продажу, здійснювати інші повноваження органу приватизації, необхідні для організації та проведення приватизації тощо.

5. Опублікувати перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році, на офіційному веб-сайті Наркевицької селищної ради та в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів з дня прийняття даного рішення

6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря селищної ради Козак Т.М. та  постійні комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (голова комісії Павлюк І.О.) та з питань  житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємства та сфери послуг ( голова комісії  Бельовський О.В.).

 

 

Селищний голова                                  Л. В. ГУЛА

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь