A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №140-2/2020 «Про надання дозволу Козак Жанні Анатоліївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Юхимівці на території Наркевицької селищної ради Волочиського району, Хмельницької області»

Кількість переглядів: 120
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 24.12.2020
Номер документу: 140-2/2020
Назва документу: Про надання дозволу Козак Жанні Анатоліївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Юхимівці на території Наркевицької селищної ради Волочиського району, Хмельницької області
Прикріплені файли:

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІІ скликання

2 сесія

РІШЕННЯ

 

  24 грудня 2020 року                      Наркевичі                        № 140-2/2020

Про надання дозволу Козак Жанні Анатоліївні

на розробку проєкту землеустрою  щодо

відведення земельної ділянки у власність

із зміною цільового призначення, яка знаходиться

за межами населених пунктів с. Юхимівці

на території Наркевицької селищної ради

Волочиського району, Хмельницької області

 

Розглянувши звернення гр. Козак Жанни Анатоліївникеруючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 50 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», прикінцевими та перехідними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004 р. № 677 «Про затвердження порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» сесія селищної радиВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл гр. Козак Жанні Анатоліївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу приватну власністьзі зміною цільового призначення із земель запасу комунальної власності (кадастровий номер 6820955700:03:015:0254) площею 0,1000 га цільове призначення до зміни 16.00 землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам),цільове призначення після зміни 01.03 - для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктівс. Юхимівціна території Наркевицькоїселищної ради, Волочиського району, Хмельницької області.

2. Рекомендувати гр. Козак Жанні Анатоліївнізвернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проєкту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки зазначити суб’єктом господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою в проекті землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

4. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проєкт землеустрою подати на затвердження чергової сесії Наркевицької селищної ради. 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Муріна М.Г.

 

Селищний голова                             Любов ГУЛА

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь