A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №38-7/2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту смт Наркевичі,вул. Заводська, гаражний масив, ряд 2 бокс 3 для будівництва індивідуального гаража гр. Чорному Миколі Дем’яновичу»

Кількість переглядів: 66
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 03.06.2021
Номер документу: 38-7/2021
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту смт Наркевичі,вул. Заводська, гаражний масив, ряд 2 бокс 3 для будівництва індивідуального гаража гр. Чорному Миколі Дем’яновичу
Прикріплені файли:

                                                       

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІІ скликання

7 сесія

РІШЕННЯ

 

03  червня 2021 року                            Наркевичі                        № 38-7/2021

 

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність в межах населеного пункту смт Наркевичі,вул. Заводська, гаражний масив, ряд 2 бокс 3  для будівництва індивідуального гаража  гр. Чорному Миколі Демяновичу

 

            Розглянувши звернення гр. Чорного Миколи Демяновича , інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 79-1, 107, 118, 121, 123, 125, 186, Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України „Про землеустрій”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада В И Р І Ш И Л А:

 

 1. Надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності у приватну власність орієнтовною площею 0,0021 га в межах населеного пункту смт Наркевичі, вул. Заводська,гаражний масив, ряд 2,бокс 3 для будівництва індивідуального гаража гр. Чорному Миколі Демяновичу

2. Рекомендувати гр. Чорному Миколі Демяновичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання  землевпорядних робіт, для замовлення проєкту землеустрою.

3. Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки зазначити суб’єктом господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою в проекті землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

4. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проєкт землеустрою подати на затвердження чергової сесії Наркевицької селищної ради. 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Муріна М.Г.

 

 

 

 

Селищний голова                                  Любов ГУЛА

 

 

 

 

    


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь