A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення сесій №25-9/2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Трительники на території Наркевицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства гр. Мацеплюку Петру Петровичу»

Кількість переглядів: 61
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 05.08.2021
Номер документу: 25-9/2021
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Трительники на території Наркевицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства гр. Мацеплюку Петру Петровичу
Прикріплені файли:

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОН

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

VІІІ скликання

9 сесія

РІШЕННЯ

 

 05  серпня  2021 року                            Наркевичі                        № 25-9/2021

 

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність в межах населеного пункту с. Трительники на території Наркевицької селищної ради  для ведення особистого селянського господарства гр. Мацеплюку Петру Петровичу

 

            Розглянувши звернення гр. Мацеплюка Петра Петровича, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 79-1, 107, 118, 121, 123, 125, 186, Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України „Про землеустрій”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада В И Р І Ш И Л А:

 

 1. Надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності у приватну власність орієнтовною площею 0,0739 га в межах населеного пункту с. Трительники на території Наркевицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства гр. Мацеплюку Петру Петровичу

2. Рекомендувати гр. Мацеплюку Петру Петровичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання  землевпорядних робіт, для замовлення проєкту землеустрою.

3. Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки зазначити суб’єктом господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою в проекті землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

4. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проєкт землеустрою подати на затвердження чергової сесії Наркевицької селищної ради. 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Муріна М.Г.

 

 

 

 

Селищний голова                                  Любов ГУЛА

 

 

 

 

    


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь