A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про надання дозволу Шептицькому Миколі Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення, що знаходиться за межами населених пунктів с. Чернява на території Наркевицької се

Дата: 24.10.2019 10:27
Кількість переглядів: 396

                                                     ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

______ 2019 року                 смт. Наркевичі                     № _______/2019

 

Про надання дозволу Шептицькому Миколі Сергійовичу

на розробку проекту землеустрою  щодо

відведення земельної ділянки у власність

із зміною цільового призначення,

що знаходиться за межами населених пунктів

с. Чернява на території Наркевицької селищної ради  

 

Розглянувши клопотання гр. Шептицького Миколи Сергійовича керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 50 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», прикінцевими та перехідними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004 р. № 677 «Про затвердження порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» сесія селищної ради.

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл гр. Шептицькому Миколі Сергійовичу на розробку проекту                землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із зміною цільового призначення із земель резервного фонду комунальної власності (кадастровий номер 6820988600:04:001:0400) площею 0,4218 га цільове призначення до зміни 17.00 землі резервного фонду (землі, створені органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування у процесі приватизації сільськогосподарських угідь, які були у постійному користуванні відповідних підприємств, установ та організацій), цільове призначення після зміни 01.03 - для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів с. Чернява на території Наркевицької селищної ради, Волочиського району, Хмельницької області.

2. Рекомендувати гр. Шептицькому Миколі Сергійовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Наркевицької селищної ради. 

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову  постійної  комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища - Муріна М.Г.

 

Селищний голова                            Л.В.Гула


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь