A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Наркевицька ОТГ та представники громади приймали участь у святкуванні у м. Волочиськ

Дата: 24.08.2016 19:14
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

       24 серпня керівництво та представники Наркевицької ОТГ прийняли участь у святкуванні 25-ї річниці Незалежності України у м. Волочиськ.

       Святкування розпочалося о 8.30 з підняття Державного Прапора України та відкриття районної Дошки Пошани, у якому взяли участь народний депутат України Лабазюк С.П., керівництво району, міста, керівники та представники трудових колективів району, громадськість.

       Для Наркевицької ОТГ цей захід був особливо значущим тому, що відповідно до спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради на районну Дошку Пошани було занесено художнього керівника Наркевицького міського будинку культури Макушак С.О.

       По завершенні відкриття Дошки Пошани розпочався марш миру та Незалежності. Керівництво та представники Наркевицької ОТГ начолі з селищним головою Гулою Л.В. пройшли з українською символікою головною вулицею міста до площі  Центральної.

       Об 11-й годині розпочався святковий концерт, в якому взяли участь учасники молодіжного ансамблю «Сузір*я» Наркевицького міського будинку культури. У їх виконанні прозвучала пісня О.Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну».

       По закінченні святкового концерту народний депутат України Лабазюк С.П., керівництво району та міста зробили обхід палаток. Біля святкового столу, заставленого національними стравами, з короваєм на вишитому рушнику вітальним словом їх зустріла селищний голова Гула Л.В. та піснею «Привітальна» М.Люшні аматорський колектив.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь