A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися.

Дата: 09.11.2017 11:30
Кількість переглядів: 1163

Щорічно 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це свято стосується кожного, адже всі ми носії  народних традицій, звичаїв країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.
   8 листопада 2017 року пройшов захід, приурочений Дню працівника культури. З вітальним словом до працівників культури громади звернулася голова селищної ради, яка зазначила, що культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

   Після привітань голови Наркевицької селищної ради Гули Любов Вячеславівни та помічника народного депутата Пендрака Юрія Анатолійовича були нагороджені кращі працівники культури Почесними Грамотами Наркевицької селищної ради і Волочиської районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток галузі культури, високий професіоналізм, відданість обраній справі.

   Своїх колег музичними вітаннями привітали кращі солісти громади – начальник відділу молоді та туризму Сергій Литвинюк та викладач музичної школи Валерій Приходько.

   У цей день ми вшанували тих, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток держави, займається народним мистецтвом.

   На кожному заході, на кожному святі чи відзначенні визначної дати нас супроводжують працівники культури, часом нехтуючи вихідними днями чи власним часом та особистими справами.

   Щиро зичимо вам міцного здоров’я, щасливої долі та нових творчих успіхів.

   Хай вам завжди посміхається доля, ваше життя буде сповнене добром, любов’ю та благополуччям, а робота приносить лише радість і задоволення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь