A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Свято працівників освіти в Наркевицькій громаді

Дата: 02.10.2017 12:06
Кількість переглядів: 1067

В чудовий осінній день, коли осінь радує всіх своєю неповторною красою, в кожен дім приходить чудове свято – День учителя.


В цілому світі немає роботи більше шляхетної і потрібної, тому що учитель формує основу успішного майбутнього кожної людини з самого раннього дитинства. Немає жодної професії на Землі, яка б не починалася зі шкільної лави, тому День вчителя – це воістину всенародне, улюблене свято.

      Відбулося таке свято і в Наркевицькій громаді. 29 вересня 2017 року в Наркевицькому будинку культури була проведена урочистість, приурочена  Дню працівників освіти з ініціативи та під чітким керівництвом начальника відділу освіти Т.П.Буяр та за допомогою начальника відділу культури та молоді Наркевицької ОТГ – С.О.Литвинюка.

Серед запрошених були представники фонду народного депутата С.Лабазюка, керівники місцевої влади, відділу освіти, вчителі, заслужені пенсіонери освітянської ниви усієї громади.   
     За сумлінну роботу, відданість справі та високий професіоналізм директорів та завідувачів шкіл та дитячих садочків було відзначено грамотами Наркевицької селищної ради, адже учителем бути нелегко, життя постійно висуває педагогам високі вимоги: змінюються технології навчання, навчальні програми, вводяться нові освітні стандарти.


     Цього святкового дня лунало чимало теплих, добрих слів для освітян, які вкладають свою душу у дітей – найдорожче, що є у нас. Піснями і танцями звеселяли присутніх школярі усієї громади і робили це від щирого серця, вкладаючи у кожен рух, у кожне слово свою любов і вдячність освітянам та всім присутнім у залі. Приємним подарунком для присутніх стали яскраві музичні та танцювальні номери у виконанні вихованців Наркевицької  дитячої школи мистецтв та талановитих представників усіх сіл нашої об’єднаної громади.

Працю вчителя ні з чим не можна ні порівняти, ні зіставити. Ткач уже через годину бачить плоди своїх турбот. Сталевар через кілька годин радіє з вогненного потоку металу — це вершина його мрії; орач, сіяч, хлібороб через кілька місяців милується колосками і жменею зерна, вирощеного на полі… А вчителеві треба працювати роки і роки, щоб побачити предмет свого творіння; буває минають десятиріччя, і ледве-ледве починає позначатися те, що ти замислив; нікого так часто не відвідує почуття незадоволення, як учителя; ні в якому ділі помилки і невдачі не приведуть до таких тяжких наслідків, як в учительському. Учитель зобов’язаний перед суспільством, перед батьками працювати тільки добре; кожна крихта  людської краси — це його безсонні ночі, сивина, неповоротні хвилини його особистого щастя — так, учителеві часто буває ніколи подумати про себе, бо він змушений думати про інших, і це для нього не самопожертва, не покірливе підкорення долі, а справжнє щастя особистого життя.

Прийміть щирі слова подяки за вашу складну і відповідальну роботу, увагу і доброту.
Нехай завжди і всюди вам щастить, а талановиті учні радують своїми перемогами і досягненнями.
Будьте щасливі, будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь