A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рідний край!

Дата: 17.06.2019 09:25
Кількість переглядів: 591

Рідний край! Починається він із батьківського порога , стежини до хати, що ніжно стелиться в садочку. А ще він починається із маминої пісні колискової. Для кожної людини найдорожчий той край, де вона народилася, звідки пішла у світ. Для усіх нас найдорожче, найкраще у світі наше рідне село. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть і працюють наші батьки. Тут корінь нашого славного роду українського.
Так і для жителів села Юхимівці їх село – найкраще, найрідніше. 16 червня юхимівчани відзначають свято села. Для них це дуже особливий день, тому що в організацію свята вкладено багато праці. Селяни могли сповна навеселитися, адже було багато розваг: безкоштовні батути, веселі старти (де подарунки отримували всі, без виключень, за сприяння благодійного фонду « Ми Поруч»), частування смаколиками з місцевої пекарні, безкоштовне морозиво. Після усіх насолод проходила концертна програма. Нагороджувалися активісти села, новонароджені дітки та ювіляри, воїни АТО. Усі вище перелічені дійства відбувалися не без допомоги гостів свята. Долучитися до святкування та привітати людей вирішили: народний депутат України С.П Лабазюк, депутат обласної ради С.В Зозуля, представник від ТОВ « Астарта-Київ» Адамчук Л.П, директор Наркевицького цукрового заводу Домбровський Р.Г 
Після урочистої частини, юхимівчани смакували короваями, сосисками та картоплею за сприяння ТОВ « Астарта-Київ»
Спонсорами свята стали: фермери Трачук Олег, Місяць Анатолій, Красій Валерій та ПП Новак Віктор
Дякуємо жителям села та гостям, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили любов до рідного краю. Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято.
Здоров?я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до села і до кожного його жителя, зокрема, зігріває ваші серця, а наші Юхимівці й надалі все краще розвиваються, міцніють та процвітають.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь