A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за межами населених пунктів на території Наркевицької селищної ради для ведення особистого селянського господарст

Дата: 20.01.2020 14:24
Кількість переглядів: 275

                        

                                                     ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

______ 2020 року                   Наркевичі                     № _______/2020

 

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність за межами населених пунктів на               території Наркевицької селищної ради  для                        ведення особистого селянського господарства                           гр. Юрчуку Олександру Івановичу

 

            Розглянувши заяву гр. Юрчука Олександра Івановича, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 79-1, 107, 118, 121, 123, 125, 186, Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України „Про землеустрій”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада В И Р І Ш И Л А:

 

 1. Надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності у приватну власність орієнтовною площею 2,0000 га за межами населених пунктів на території Наркевицької селищної ради (орієнтир 6820988600:04:008) для ведення особистого селянського господарства гр. Юрчуку Олександру Івановичу.

2. Рекомендувати гр. Юрчуку Олександру Івановичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання  землевпорядних робіт, для замовлення проєкту землеустрою.

3. Проєкт землеустрою, на якому проставлена  відмітка про Державну реєстрацію земельної ділянки, подати на чергову сесію селищної ради для затвердження та прийняття рішення про передачу земельної ділянки у власність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Муріна М.Г.

 

 

 

 

Селищний голова                                  Л.В.Гула

 

 

 

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь