A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій області прийняття наказу про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою гр. Поліщук Світлані Зіновіївні

Дата: 19.02.2020 10:00
Кількість переглядів: 285

                                                     ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

______ 2020 року                       Наркевичі                     № _______/2020

                       

Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій області прийняття наказу про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою гр. Поліщук Світлані Зіновіївні

 

            Розглянувши заяву гр. Поліщук Світлани Зіновіївни, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 40, 79-1, 107, 118, 121, Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України „ Про землеустрій”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Рішення Наркевицької селищної ради  від 20.04.2018 № 99-39/2018 «Порядок розгляду звернень і клопотань про  вирішення питань, пов’язаних із наданням дозволів на розроблення проектів щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, матеріалів інвентаризації земель»

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Погодити Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій області прийняття наказу про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,2210 га  у власність гр. Поліщук Світлані Зіновіївні – для ведення особистого селянського господарства (01.03) за межами населеного пункту с. Шмирки, на території Наркевицької селищної ради Волочиського району Хмельницької області.
  2. Гр. Мацеплюку Віктору Семеновичу після здійснення державної реєстрації у Державному реєстрі речових прав - надати копію витягу  Наркевицькій селищній раді.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову  постійної  комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища - Муріна М.Г.

 

 

 

Селищний голова                            Л.В.Гула

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь