A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

відділу земельних відносин, екології, містобудування та архітектури Наркевицької селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Дата: 25.11.2020 15:58
Кількість переглядів: 501

ІНФОРМАЦІЯ

відділу земельних відносин, екології, містобудування та архітектури Наркевицької селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

 1.?Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Хмельницька область, Волочиський район, смт. Наркевичі,   вул. Театральна 8а.

Кадастровий номер: 6820955700:01:001:0359.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.

Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Наркевицька селищна рада (ідентифікаційний код 04403444), електронна адреса: nsr_otg@ukr.net.

Кількість земельних ділянок: 1 (одна).

Розмір земельної ділянки: 0,0321 га.

Категорія земель: землі житлової та громадської забудови.

Цільове призначення земельної ділянки: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Правовий режим земельної ділянки: комунальна власність.

Очікувана вартість послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: 2 000,00 грн.

Дата оцінки: орієнтовно жовтень 2020р.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки або висновок державної експертизи землевпорядної документації, отримані у встановленому порядку.

Конкурсний відбір відбудеться за процедурою, встановленою Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженим рішенням 39 сесії Наркевицької селищної ради 7 скликання від 20.04.20183-39/2018 (далі — Положення).

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності та діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до вимог Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Вимоги до претендентів та підтвердних документів для участі в конкурсі передбачено наявність:

відповідної кваліфікації оцінювачів, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідотствами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;

—?досвіду суб’єкта оціночної діяльності з виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;

—?переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;

—?переліку інших фахівців, які можуть бути залучені до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

На конкурс претендент подає до комісії конкурсну документацію в запечатаному конверті, на кожний об’єкт оцінки окремо, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

До підтвердних документів належить:

—?заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 2 до Положення);

—?копій установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

—?копій кваліфікаційних документів оцінювачів які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

—?письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копій кваліфікаційних документів оцінювачів;

—?копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

—?інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);

—?згода на обробку персональних даних;

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити;

—?пропозицію щодо ціни виконання робіт;

—?пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі не допускається.

Місцезнаходження конкурсної комісії: 31260,  Хмельницька область,  Волочиський район,           смт. Наркевичі, вул. Незалежності, 2, телефон для довідок: 097-450-70-37.

Конкурс відбудеться в актовому залі Наркевицької селищної ради за адресою: 31260,  Хмельницька область,  Волочиський район, смт. Наркевичі, вул. Незалежності, 2 (1?й поверх)      об 11.00 через 15 календарних днів після опублікування цієї інформації.

Конкурсна документація подається до відділу земельних відносин, екології, містобудування та архітектури Наркевицької селищної ради за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь