Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про затвердження зразків печаток і штампів закладів освіти Наркевицької селищної ради

Дата: 09.11.2021 09:26
Кількість переглядів: 216

                        

 

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

НАРКЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Наркевицької селищної об’єднаної територіальної громади

 

  VІІІ скликання

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

одинадцятої  сесії

листопада  2021 року            Наркевичі                           №  -12/2021

 

Про  затвердження зразків

печаток і штампів

закладів освіти

Наркевицької селищної ради

 

                 Керуючись ст. 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні»,п.3 ст. 13 Закону України «Про адміністративні послуги», статті 37 Закону України «Про нотаріат», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 року № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 року №736  «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформації», постанови Президії  Верховної Ради України від 11 травня 1992 року № 2322-ХІІ «Про печатки та вивіски місцевих Рад народних депутатів та їх виконавчих органів», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», Постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», з метою забезпечення надання освітніх послуг на всій території Наркевицької  селищної територіальної громади та належного оформлення документів про здобуття повної загальної середньої освіти ,  селищна рада 

 

В И Р І Ш И Л А:

   1.   Внести зміни до відомостей про юридичну особу , що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи  Дзеленецька  загальноосвітня школа І  ступеня Наркевицької селищної ради Волочиського району Хмельницької області, у зв’язку з ліквідацією Волочиського району, а саме слова «Волочиський район» замінити на «Хмельницький район».

   2. Уповноважити  директора  Дзеленецької загальноосвітньої школи І ступеня   Наркевицької селищної ради  Жорнову Наталію Миколаївну  на підготовку та подання документів для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу – Дзеленецька загальноосвітня школа І ступеня Наркевицької селищної ради , що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи та виготовлення нових печаток, штампів і бланків Дзеленецької  ЗОШ І ст.

   3. Визначити, що печатки, штампи і бланки, інші документи, які використовувалися до внесення до відомостей про юридичну особу-  Дзеленецька загальноосвітня школа І ступеня Наркевицької селищної ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі, є чинними до дати виготовлення та введення в дію нових печаток, штампів і бланків. Датою введення в дію нових печаток, штампів і бланків  вважати дату реєстрації змін до відомостей про юридичну особу,що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів такої юридичної особи та виготовлення нових печаток, штампів і бланків..

   4. Затвердити описи та зразки гербової печатки та кутового штампу Дзеленецької загальноосвітньої школи І  ступеня Наркевицької селищної ради (додаються).

   5. Покласти персональну відповідальність за збереження та використання відповідних гербових та іменних печаток та штампів на відповідальних осіб. 

   6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності,етики    ( голова  Ващук Г.В.)    

 

 

                                       Селищний голова   __________Любов ГУЛА                       

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь