A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про селищний бюджет на 2018 рік

Дата: 22.12.2017 11:31
Кількість переглядів: 270

                                         

УКРАЇНА

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

Наркевицька селищна рада

                                                             

                                                                    Р І Ш Е Н Н Я

                                     Тридцять п’ятої  позачергової сесії селищної ради

 

«22» грудня 2017року №2-35/2017

смт.Наркевичі

 

Про селищний бюджет

на 2018рік

 

                   Відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2018рік» та Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 23 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   селищна рада

      

                                              В И Р І Ш И Л А:

 

      1. Визначити на 2018рік:

 

            - доходи  бюджету селищної об’єднаної територіальної громади у сумі 42412647грн., в тому числі доходи загального фонду  бюджету 41508147грн., доходи спеціального фонду  бюджету 904500грн., згідно з додатком №1 цього рішення;

 

            - видатки бюджету селищної об’єднаної територіальної громади у сумі 42412647грн.,в тому числі видатки загального фонду  бюджету 40748147грн., видатки спеціального фонду бюджету 1664500грн.

      2. Установити профіцит загального фонду в сумі 760000 грн., напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду).

     3. Установити дефіцит спеціального фонду бюджету у сумі 760000 грн., джерелом покриття   якого визначити надходження  коштів  із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального  фонду).

 

      4. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2018ік , у тому числі по загальному фонду 40748147грн., спеціальному фонду 1664500грн.згідно з додатком №3 до цього рішення.

 

      5. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів  бюджету селищної об’єднаної територіальної громади в сумі 10000грн.

 

      6. Затвердити на 2018рік перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися  за рахунок коштів бюджету розвитку згідно з додатком №4 до цього рішення.

 

       7. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2018рік за їх економічною структурою відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України:

 

 

                         - оплата праці працівників бюджетних установ(код 2110);

                         - нарахування на заробітну плату (код 2120);

                         - придбання медикаментів та перев’язочних матеріалів (код 2220);

                         - забезпечення продуктами харчування (код 2230);

                         - оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 2270);

                         - поточні трансферти населенню (код 2700);

 

        8. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право селищному голові отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

         - позики на покриття тимчасових касових розривів селищного бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

 

        9. Розпорядникам коштів  бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природній газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних асигнувань.

 

         10. Установити, що у загальному фонді  бюджету на 2018рік  до доходів належать надходження, визначені ст.64 Бюджетного кодексу України.

 

         11. Установити, що джерелами формування спеціального фонду  бюджету на 2018 рік у частині доходів є надходження, визначені статтями 69 та 71 Бюджетного кодексу України.

 

         12. Дозволити Наркевицькій  селищній об’єднаній територіальній громаді в процесі виконання  бюджету за обґрунтованим поданням розпорядників коштів селищного бюджету здійснювати перерозподіл видатків за функціональною та  економічною класифікацією в межах загального обсягу його бюджетних призначень по загальному та спеціальному фондах селищного бюджету.

Поточні видатки,пов’язані з утриманням бюджетних установ, можуть здійснюватися розпорядниками бюджетних коштів у разі., коли відсутня прострочена заборгованість із заробітної плати.

 

        13. Дозволити головним розпорядникам коштів селищного бюджету здійснювати централізовану закупівлю товарів, робіт і послуг для розпорядників нижчого рівня з дотриманням процедури чинного законодавства.

 

        14. Додатки 1 - 5 до цього рішення є його невід'ємною частиною.

 

        15. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету та фінансів.

 

 

              Селищний голова                                                   Л.В.Гула      

 

Додаток1

Додаток2

Додаток3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь