A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День селища Наркевичі

День селища Наркевичі

У кожної людини в житті є щось таке сокровенне, найрідніше, без чого вона не може навіть уявити свого життя. Це рідний батьківський край, де вперше дитиною побачила світ, ясне сонечко, дрібні сльозинки дощу на віконному склі, ріжок молодого місяця між міріадами зір, чисту зелену травичку і тисячі різних квіт, які радували серце своїм розмаїттям. Тут кликали в дорогу перші в’юнкі стежинки, які бігли від батьківського порогу у широкий світ. Таким місцем для жителів Наркевичів є їх селище, яке 13 липня святкувало своє день народження.

14:36 15.07.2019

Шмирки – особлива місцина.

Шмирки – особлива місцина.

Життєвий шлях людини починається із малої батьківщини – місця, де вона народилась та провела роки свого дитинства. Таким місцем для шмирківчан є їх рідне село. Шмирки – особлива місцина. Милують очі прекрасні природні пейзажі, які його оточують, а душу зігріває дружність та згуртованість людей.  6 липня жителі Наркевицької ОТГ та навколишніх сіл відвідали прекрасне свято Івана Купала та день села Шмирок. Здається, організувати таке подвійне свято,до якого докладено багато зусиль, заслуговує великої шани та поваги. У організації свята, крім Наркевицької ОТГ та жителів Шмирок зокрема, взяли участь і представники благодійного фонду "Ми Поруч", які профінансували "Веселі старти" для діток. Святкова програма з цікавими та різноманітними номерами, частування смаколиками, нагородження активістів села, безкоштовні батути, запалювання святкового вогнища, усе це тішило око глядача. А глядачів було чимало… На святі були присутні шановні гості: директор ТОВ «Група компаній «Вітагро» Петро Петрович Лабазюк, голова Волочиської районної ради Пазюк Сергій Миколайович, помічник народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка - Ряба Валентина Степанів

15:05 08.07.2019

Козацькому роду нема переводу!

Козацькому роду нема переводу!

Козацькому роду нема переводу! 4 липня у смт. Наркевичі відбулися спортивні змагання «Козацькі розваги», де відбулися міряння сил з армреслінгу, пауерліфтингу, перетягування автомобіля та турнір з дартсу для дітей. Переможці нагородженні призами, за підтримки благодійного фонду «Ми Поруч». Учасники були задоволені а глядачі залишилися приємно вражені .

11:19 05.07.2019

Вода!

Вода!

Від води залежить не просто нормальне життя, але і саме існування людей, тому, життєво необхідним для громади є проведення водогонів. Черговою приємною новиною стало те, що у с. Юхимівці відбувся запуск другої черги водогону. Будівництво другої черги водогону згідно проектно-кошторисної документації складає 843645,14 грн Це ще один доказ того, що громада розвивається і прагне кращого!

14:46 20.06.2019

Рідний край!

Рідний край!

Рідний край! Починається він із батьківського порога , стежини до хати, що ніжно стелиться в садочку. А ще він починається із маминої пісні колискової. Для кожної людини найдорожчий той край, де вона народилася, звідки пішла у світ. Для усіх нас найдорожче, найкраще у світі наше рідне село. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть і працюють наші батьки. Тут корінь нашого славного роду українського. Так і для жителів села Юхимівці їх село – найкраще, найрідніше. 16 червня юхимівчани відзначають свято села. Для них це дуже особливий день, тому що в організацію свята вкладено багато праці. Селяни могли сповна навеселитися, адже було багато розваг: безкоштовні батути, веселі старти (де подарунки отримували всі, без виключень, за сприяння благодійного фонду « Ми Поруч»), частування смаколиками з місцевої пекарні, безкоштовне морозиво. Після усіх насолод проходила концертна програма. Нагороджувалися активісти села, новонароджені дітки та ювіляри, воїни АТО. Усі вище перелічені дійства відбувалися не без допомоги гостів свята. Долучитися до святкування та привітати людей вирішили: народний депутат України С.П Лабазюк, депутат обласної ради С.В Зозуля, представник від ТОВ « Астарта-Київ» Адамчук Л.П, директор Наркевицького цукрового заводу Домбровський Р.Г  Після урочистої частини, юхимівчани смакували короваями, сосисками та картоплею за сприяння ТОВ « Астарта-Київ» Спонсорами свята стали: фермери Трачук Олег, Місяць Анатолій, Красій Валерій та ПП Новак Віктор Дякуємо жителям села та гостям, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили любов до рідного краю. Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято. Здоров?я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до села і до кожного його жителя, зокрема, зігріває ваші серця, а наші Юхимівці й надалі все краще розвиваються, міцніють та процвітають.

09:25 17.06.2019

Медицина по істині є найшляхетніша з усіх мистецтв. ( Гіпократ)

Медицина по істині є найшляхетніша з усіх мистецтв. ( Гіпократ)

День медичного працівника Професія медика вимагає особливого покликання і дару допомагати людям, адже успішно лікувати людей дано далеко не кожному.  Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від найрізноманітніших хвороб. Тому образ медика в уяві багатьох людей пов’язаний з надією і захистом. Лікар часто лікує не лише тіло, а й душу людини, вселяючи в її серце віру та надію. І це не можуть не цінувати ті, кому медики дарують радість одужання чи поліпшують якість здоров’я і життя. От такі медичні працівники працюють по Наркевицькій ОТГ, для яких 14.06 було організовано урочистості. На свято були запрошені не лише чинні працівники ФАПів та амбулаторії смт. Наркевичі, а й ветерани медичної ниви, яким хочеться висловити найбільшу вдячність. Дякуємо Вам за те, що усе своє життя присвятили нам – пацієнтам, за те, що відгукувалися на проблеми і вдень і вночі.  На даному заході були відзначені та нагородженні також  працівники екстреної невідкладної медичної допомоги, а зокрема велика подяка Інні Макорті - відданому працівнику медичної галузі, яка є справжнім фахівцем і окрема подяка її матері, за те, що виховала таку дочку. Спонсорами свята стали: директор Наркевицького цукрового заводу Домбровський Р.Г, приватні підприємці Новак В.В, Вигоняйло В.А, Бондарчук М.М, Аристахова М.М, Шевчук Г.М, Місяць А.А Ще одним приємним моментом  стало вручення подарунків від благодійного фонду «Ми Поруч»  Нехай сторицею повертаються до вас добро, шановні медичні працівники, турбота і тепло, які ви щедро даруєте всім, хто потребує захисту, уваги, співчуття і допомоги. Успіхів вам у професійній діяльності, низький уклін за вашу самовіддану працю. Нехай робота приносить вам радість і задоволення, вдячність колег і пацієнтів. Бажаємо здоров’я і щастя, успіхів і бадьорого настрою, мирного неба і всього найкращого в житті.

11:57 16.06.2019

Вода – наше життя

Вода – наше життя

Вода – наше життя  Вода — головне джерело очищення і здорового способу життя,  найважливіша на нашій планеті рідина. Протягом кількох останніх років жителі багатьох сіл Наркевицької ОТГ вже змогли це зрозуміти повною мірою, адже відбувалося  проведення  водогонів, що значно полегшило життя селян. Не винятком стало і село Трительники, де 15.06 пройшов запуск другої черги водогону. Будівництво другої черги водогону згідно проектно-кошторисної документації складає 1400000 грн. Минулого року було виділено з державного бюджету 600 000 грн. на соціально-економічний розвиток, депутатського округу 187 Сергія Лабазюка, залишок суми буде виділено з місцевого бюджету. Роботи по водопостачанню сіл Наркевицької громади продовжуються і не стоять на місці.

16:10 15.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь