A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вода – наше життя

Вода – наше життя

Вода – наше життя  Вода — головне джерело очищення і здорового способу життя,  найважливіша на нашій планеті рідина. Протягом кількох останніх років жителі багатьох сіл Наркевицької ОТГ вже змогли це зрозуміти повною мірою, адже відбувалося  проведення  водогонів, що значно полегшило життя селян. Не винятком стало і село Трительники, де 15.06 пройшов запуск другої черги водогону. Будівництво другої черги водогону згідно проектно-кошторисної документації складає 1400000 грн. Минулого року було виділено з державного бюджету 600 000 грн. на соціально-економічний розвиток, депутатського округу 187 Сергія Лабазюка, залишок суми буде виділено з місцевого бюджету. Роботи по водопостачанню сіл Наркевицької громади продовжуються і не стоять на місці.

16:10 15.06.2019

семінар-практикум завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти ОТГ

семінар-практикум завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти ОТГ

07 червня 2019 року на базі Наркевицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» був проведений семінар-практикум завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти ОТГ на тему: «Реалізація програми «Впевнений старт»  у практику сучасних педагогічних ідей, змісту, технологій задля досягнення нової якості освіти».

16:08 07.06.2019

Ми пропагуємо здоровий спосіб життя

Ми пропагуємо здоровий спосіб життя

6 червня на території Наркевицької ОТГ відбувся велопробіг, у якому могли взяти участь усі охочі. Маршрут велосипедистів розпочався у смт. Наркевичі, а пунктом призначення визначено с. Пахутинці. За сприяння БФ " Ми Поруч", учасникам було роздано подарунки. Життя - це рух, рух - це спорт. Займаймося спортом!!!!

11:13 07.06.2019

Ремонт дороги с Шмирки!

Ремонт дороги с Шмирки!

 На днях у селі Шмирки Наркевицької ОТГ капітально оновлено частину дороги загального користування. Даний об'єкт виконано за кошти Аграрної компанії 2004. Загальна сума витрат 3 800 000гривень.

10:26 07.06.2019

30 травня у Наркевицькому МБК відбувся фестиваль дитячих мистецтв "Козацькому роду нема переводу" до дня захисту дітей, де кожна дитина могла вдосталь повеселитися та зрозуміти, що усе для неї. На святі були безкоштовні батути, аніматори, конкурси,

30 травня у Наркевицькому МБК відбувся фестиваль дитячих мистецтв "Козацькому роду нема переводу" до дня захисту дітей, де кожна дитина могла вдосталь повеселитися та зрозуміти, що усе для неї. На святі були безкоштовні батути, аніматори, конкурси,

30 травня у Наркевицькому МБК відбувся фестиваль дитячих мистецтв "Козацькому роду нема переводу" до дня захисту дітей, де кожна дитина могла вдосталь повеселитися та зрозуміти, що усе для неї. На святі були безкоштовні батути, аніматори, конкурси, веселі старти (де нагороджувалися усі учасники без винятку ) безкоштовне морозиво та солодощі - за сприяння народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка. Також гості свята могли посмакувати смачною випічкою! Після усіх веселощів проводилась концертна програма, під час якої нагороджувалися діти громади, які протягом року проявляли себе у різних сферах розвитку. У концертній програмі брали участь маленькі зірочки Наркевицької ОТГ, які показали свої таланти.

10:37 31.05.2019

На яких підставах батька або матір можуть позбавити батьківських прав?

На яких підставах батька або матір можуть позбавити батьківських прав?

На яких підставах батька або матір можуть позбавити батьківських прав? Хто може звернутися із позовом про позбавлення батьківських прав? Яка процедура позбавлення батьківських прав? Які документи необхідні для позбавлення батьківських прав? Чи можливо відмовитися від дитини? Чи можна позбавити батьківських прав за несплату аліментів? Які юридичні наслідки позбавлення батьківських прав? Чи можливо відновити батьківські права? Позбавлення батьківських прав і виїзд з дитиною за кордон. Чи можливо позбавити батьківських прав, якщо один із батьків знаходиться на непідконтрольній території?  

10:10 29.05.2019

З Всесвітнім днем вишиванки!

З Всесвітнім днем вишиванки!

Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

13:58 16.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь