A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Святкування Дня Перемоги в Наркевицькій ОТГ

Святкування Дня Перемоги в Наркевицькій ОТГ

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки. Саме це сьогодні, 9 травня 2019 року, зробили жителі Наркевицької ОТГ. На урочистий мітинг з нагоди 74 річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні зібралось безліч людей для того, щоб віддати  шану загиблим воїнам, та щоб ще раз нагадати , якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. День Перемоги – це не свято! Це день пам’яті та вшанування. Тому, пям’ятаймо тих, кого вже немає з нами та шануймо тих, хто ще поруч.

08:09 10.05.2019

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

8 травня 2019 року у приміщенні Наркевицької селищної ради відбулося засідання робочої групи зі сприяння легалізації "тіньової" заробітної плати за участі власників великогабаритних транспортних засобів, одноосібників, голів фермерських господарств. На засіданні було розглянуто такі питання:

11:24 08.05.2019

Ми за чистоту навколишнього середовища!

Ми за чистоту навколишнього середовища!

25 квітня відбувся захід по благоустрою території Наркевицької селищної ради. У прибиранні взяли участь усі працівники виконавчого комітету селищної ради. Невдовзі до очищення території від сміття долучилися учнівськийта педагогічний колективи Наркевицької ЗОШ та працівники Наркевицького цукрового заводу. Намагаючись зробити довкілля чистішим, праця вдалась сумлінна і не така важка, як здавалося на перший погляд. Закликаємо усіх! Бережіть природу та робіть землю чистішою!!!

12:38 25.04.2019

Ми за спорт!

Ми за спорт!

12 квітня у Наркевицькому спортивному залі, за підтримки народного депутата Сергія Лабазюка та Наркевицької селищної ради,  відбувся відкритий турнір з футзалу.  Змагання відбувалося у двох категоріях (8-9 класи та 10-11 класи). У турнірі  взяли участь 6 команд сіл Наркевичі(2 команди), Війтівці, Бубнівка, Шмирки та Писарівка. Усі учасники були нагородженні та заохочені до подальшого розвитку.

10:24 15.04.2019

Голова Наркевицької селищної ради  ЗВІТУЄ!!!

Голова Наркевицької селищної ради ЗВІТУЄ!!!

Відповідно до частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , 11 квітня 2019 року до уваги жителів Наркевицької ОТГ було запропоновано звіт голови Гули Любові В’ячеславівни.

11:43 12.04.2019

Модернізація системи соціальної підтримки населення України

Модернізація системи соціальної підтримки населення України

В рамках реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», розробленого Міністерством соціальної політики за сприяння Світового банку, 7 лютого Наркевицька селищна рада отримала комп’ютерну техніку, яка забезпечить покращення виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.

14:00 21.02.2019

ПРОБАЦІЯ

ПРОБАЦІЯ

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 2

11:52 24.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь