A A A K K K
для людей із порушенням зору
Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

10 квітня у Бубнівському будинку культури відбулася творча зустріч з композитором Володимиром Кропивницьким.

10 квітня у Бубнівському будинку культури відбулася творча зустріч з композитором Володимиром Кропивницьким.

10 квітня у Бубнівському будинку культури відбулася творча зустріч з композитором Володимиром Кропивницьким. У програмі: діалоги з митцем, заслуховування пісень та виступ начальника відділу культури С.Литвинюка та місцевого співочого колективу з піснями композитора. Голова Наркевицької громади Л.Гула теж була присутня на заході та вручила подарунок композитору. В.І.Кропивницький – педагог, композитор, музикознавець, пропагандист музичного мистецтва, член Всеукраїнської музичної спілки, живе в смт. Наркевичі на Хмельниччині. Народився 8 квітня 1942 року в с. Крачки Хмельницького району Хмельницької області. Після отримання атестата зрілості закінчив десятимісячні курси хормейстерів-баяністів при Хмельницькому музичному училищі – це були перші кроки в світ музики. Музичну освіту здобув в Кам'янець-Подільському училищі культури та на музично-педагогічному факультеті Рівненського педагогічного інституту. Працював вчителем музики Захаровецької ЗОШ (1964-1968 рр.). З 1968 року і досі працює на музично-педагогічній роботі в смт. Наркевичі Волочиського району. Він багато часу та уваги приділяє музично-пісенній творчості і методичній роботі. В його авторстві понад 60 пісень на тексти: Т.Мезенцевої, В.Сосюри, М.Пляцковського, Р.Казакової; подільських авторів: М.Федунця, В.Семеновського, Ю.Гулай, В.Стаднічук, В.Сойка та власні. Більшість з них увійшли в збірку “Не цурайся пісні”, яка вийшла в 1993 році, тоді і вийшов навчальний посібник для вчителів та учнів загальноосвітніх і дитячих музичних шкіл – “Про музику і композиторів”. Його пісні в репертуарі різних виконавців та колективів, його вклад в розвиток культури неоціненний, адже Володимир Іванович є гордістю не тільки нашого краю, а й України вцілому.

11:31 11.04.2018

СУБОТНИК в Наркевицькій ОТГ

СУБОТНИК в Наркевицькій ОТГ

5 квітня з ініціативи селищного голови Любов Гули, працівники селищної ради, Наркевицького цукрового заводу, учні та вчителі Наркевицької ЗОШ взяли участь у загальному суботнику-прибирали територію по вулиці Театральна, Незалежності, пришкільну територію,біля будинку культури, парк біля селищної ради, прилеглі та прибудинкові території, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, вулиці,тротуари у смт.Наркевичі. До участі в акції також долучилися колективи підприємств, молодь та ті, хто перебувають на біржі праці. Кожен прибирав закріплену за собою територію. Благоустрій селища залежить не тільки від роботи житлово-комунальних служб, але й від культури та свідомості його жителів.

11:48 06.04.2018

Візит доброти у будинок пристарілих

Візит доброти у будинок пристарілих

Візит доброти у будинок пристарілих 05.04.2017р. працівники відділу культури Наркевицької ОТГ та викладач Наркевицької дитячої школи мистецтв під керівництвом Литвинюка Сергія Олеговича відвідали БУДИНОК-ІНТЕРНАТ ДЛЯ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДІВ у с. Кушнирівка. Вони привітали усіх мешканців з Великодніми святами та пригостили смачними пасками. У концерті взяли участь Литвинюк Сергій, Макушак Світлана, Звєрєв Максим. Подарунком були не лише пісні, які звучали зі сцени, а й продукти харчування. Допомога була зібрана секретарем Наркевицької селищної ради Козак Т. М. За можливість організації цього свята висловлюємо подяку директору Стецюку Юрію Васильовичу. Жителі будинку пристарілих тепло і привітно зустріли гостей, адже їм так не вистачає спілкування і світлих емоцій

11:33 06.04.2018

23 березня 2018 року відбулося урочисте відкриття шкільної їдальні в Бубнівській загальноосвітній школі Наркевицької ОТГ

23 березня 2018 року відбулося урочисте відкриття шкільної їдальні в Бубнівській загальноосвітній школі Наркевицької ОТГ

23 березня 2018 року відбулося урочисте відкриття шкільної їдальні в Бубнівській загальноосвітній школі Наркевицької ОТГ. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь голова Наркевицької ОТГ Гула Любов Вячеславівна, заступник голови Борисюк Володимир Михайлович, помічники народного депутата С.Лабазюка благодійного фонду “Ми поруч” – Горобець М.В. та Пендрак Ю.А., представники благодійного фонду “Разом з Кернел”, педагогічний колектив, батьки та учні школи. 

10:26 26.03.2018

Відкритий турнір з волейболу серед загальноосвітніх навчальних закладів.

Відкритий турнір з волейболу серед загальноосвітніх навчальних закладів.

У четвер, 22 березня, у спортивній залі загальноосвітній школі I-III смт.Наркевичі  відбувся Відкритий турнір з волейболу серед загальноосвітніх навчальних закладів. У змаганнях взяли участь 5 команд. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда Купільської школи , друге місце- за Наркевицькою школою, третє місце – Шмирківська ЗОШ, а четверте та п’яте – Дзеленецька та Наркевицька ЗОШ відповідно. Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції, в особливому захваті присутні були від запальною групи підтримки Наркевицької ЗОШ – Крупської Вікторії, Козак Софії, та Панкевич  Дар’ї, адже такий вир емоцій вони спостерігали чи не вперше. Змагання також відвідали заступник селищного голови Борисюк В.М. та начальник відділу освіти Буяр Т.П., вони привітали всіх учасників змагань, побажали їм позитивних емоцій та хорошої гри, а також вручили подарунки. Помічник народного депутата Пендрак Ю.А. від його імені вручив подарунки учасникам змагань – волейбольну сітку та м’ячі.

08:52 23.03.2018

16 березня 2018 року відбулась обласна Спартакіада з баскетболу 3х3 серед юнаків 2000-2003 р.н.

16 березня 2018 року відбулась обласна Спартакіада з баскетболу 3х3 серед юнаків 2000-2003 р.н.

16 березня 2018 року відбулась обласна Спартакіада з баскетболу 3х3 серед юнаків 2000-2003 р.н. Наркевицьку ОТГ представляли учні Наркевицької ЗОШ під керівництвом вчителя фізичної культури Колдуна Петра Петровича та інструктора по спорту Крупська Людмила Віталіївна. Честь Наркевицької ЗОШ представляли: Більовський Андрій Печенюк Вадим Колодій Олександр Химич Данило Балишин Назар Сівак Радіон Дац Руслан Буцкевич Максим. Метою Спартакіади є популяризація баскетболу, популяризація здорового способу, підвищення спортивної майстерності учасників, організація дозвілля шанувальників баскетболу, активізація розвитку масового спорту у Наркевицькій ОТГ. Змагання пройшли успішно, кожен з учасників змагань отримали масу задоволення і позитивних емоцій.

10:19 17.03.2018

Соціальний проект «Стоп наркоманії»

Соціальний проект «Стоп наркоманії»

Днями стартував соціальний проект «Стоп наркоманії» благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч». Його метою є пропагування здорового способу життя, свідоме ставлення до свого здоров’я.

11:07 15.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь