Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

5 травня 2017 року відбувся ІІІ етап огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

14:37 15.05.2017

Нарада для керівників навчальних закладів та їх кухарів

Нарада для керівників навчальних закладів та їх кухарів

11 травня 2017 року у залі засідань Наркевицької селищної ради відбулася нарада для керівників навчальних закладів та їх кухарів щодо питань організації харчування. Нараду проводили представники з управління держспоживслужби у Волочиському районі  Семенюк  Н. В. та Табалюк М. П. У ході наради присутнім було наголошено на основні нормативні документи щодо організації харчування у навчальних закладах. Обговорювалися питання супровідних документів на продукти харчування, питання дератизації, питання дослідження питної води.

11:51 15.05.2017

Святковий концерт до Дня Матері у с. Новоленськ.

Святковий концерт до Дня Матері у с. Новоленськ.

У Новоленському сільському клубі відбувся святковий концерт присвячений Дню Матері. Маленький і затишний зал був вщент заповнений, адже великі концерти в маленькому селі проходять не так часто. Концертна програма була підготовлена дуже гарно. Окрім самодіяльності Новоленського сільського клубу до участі у концертній програмі долучились і колективи Бубнівської ЗОШ. З привітальним словом та піснею виступив начальник відділу культури і туризму Наркевицької ОТГ Литвинюк С.О. Слід зазначити, що концерт був підготовлений на належному рівні, усі присутні були приємно вражені.

11:41 15.05.2017

Засідання  методичного об’єднання  вчителів  природничого  та художньо-естетичного циклів.

Засідання методичного об’єднання вчителів природничого та художньо-естетичного циклів.

   11 квітня 2017 року на  базі  Шмирківської  ЗОШ  І – ІІ ступенів відбулося засідання  методичного об’єднання  вчителів  природничого  та художньо-естетичного циклів. В ході засідання практичним психологом Лабенською  С. П. була проведена  психологічна розминка.

11:03 15.05.2017

День Перемоги в смт Наркевичі та с.Бубнівка!

День Перемоги в смт Наркевичі та с.Бубнівка!

День Перемоги над нацизмом – свято із сльозами на очах, бо занадто високу ціну заплатили за нього народи – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран. Немає на українській землі, у наших містах родин, у літописах яких не залишила  страшні сторінки та жахлива війна, відлуння  якої болить нам і сьогодні. Вдячні нащадки шанують великий подвиг, мужність,  патріотизм, незламну волю, самопожертву та гуманізм покоління, яке вистояло у смертельній боротьбі з нацизмом.  Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу,  найкращим людським ідеалам і сьогодні  вони  своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу. Тепер завдання нашого покоління  відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни, відродитися жахам фашизму, геноциду. Шановні ветерани низький Вам уклін за Ваш подвиг, за порятунок людства від коричневої чуми нацизму. Ви завжди будете для нас взірцем патріотизму та самопожертви.

14:31 12.05.2017

"Шкіряний м'яч"

"Шкіряний м'яч"

06 травня 2017 року в Теофіполі відбулась заключна гра на призи клубу "Шкіряний м'яч". Наркевицьку футбольну команду представляв тренер Машталєр Андрій :

12:56 12.05.2017

Обмін досвідом із колегами з Івано - Франківщини

Обмін досвідом із колегами з Івано - Франківщини

26.04.2017 року до Наркевицької громади завітали гості з Івано-Франківщини.На зустрічі голова громади Гула Л.В. поділилась своїми здобутками та розповіла про перспективу покращення життя у громаді та труднощі, які з цим пов'язані.

14:01 28.04.2017

"Шкіряний м'яч"

"Шкіряний м'яч"

22 квітня 2017 року в Теофіполі розпочалися змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч".

13:36 28.04.2017

Впровадження у навчальних закладах шкільних служб порозумінь.

Впровадження у навчальних закладах шкільних служб порозумінь.

12 квітня 2017 року у Наркевицькій ЗОШ І – ІІІ ступенів та у Бубнівській ЗОШ І – ІІІ ступенів представниками відділу ювенальної превенції  УПД  ГУМП  в Хмельницькій області (начальник відділу освіти – Цимбалюк Сергій Володимирович, старший інспектор з особливих доручень – Баранюк Марія Миколаївна, старший інспектор – Назарчук Тарас Якович) були представлені презентації для вчителів та учнів 8 – 9 класів з впровадження у навчальних закладах шкільних служб порозумінь.

11:44 25.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь