Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Тренінг «Базові навички медіатора шкільної служби розв’язання конфліктів»

Тренінг «Базові навички медіатора шкільної служби розв’язання конфліктів»

       З 08.08.2017 р.  по 11.08.2017 р.  на базі Наркевицької ЗОШ  І-ІІІ ступенів для 12 учнів Наркевицької  ЗОШ І-ІІІ ступенів та Бубнівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  проводився тренінг «Базові навички медіатора шкільної служби розв’язання конфліктів» тренером-фасилітатором Дацко Оксаною Віталіївною. Учні успішно оволоділи навичками та знаннями, передбаченими програмою тренінгу та отримали відповідні сертифікати. Тренінг також відвідали  майбутні координатори шкільних служб порозумінь – заступник директора з виховної роботи Наркевицької ЗОШ І-ІІІст. Герасимчук В. С., практичний психолог Бубнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Писюк М. В.

11:26 17.08.2017

Випуск 2017

Випуск 2017

Серця вперше торкнулась тривога,

13:16 07.08.2017

Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує

Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує

Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує, що Державна фіскальна служба України затвердила Перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД, які застосовуються для здійснення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування Критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. Його податківці застосовуватимуть під час моніторингу документів за наступним критерієм: обсяг постач ання товарів,вказан их у податковій накладній (ПН), у 1,5 раза більший за величину, що дорівнює залишку різниці обсягу постачання такого товару/послуг зазначеного в ПН, зареєстрованих з 01.01.2017р. у ЄРПН, та обсягу придбання на митній території України та/або ввезення на неї відповідного товару, зазначеного в зареєстрованих із 01.01.2017р. ПН, і переважання в такому залишку товарів із кодами згідно з УКТ ЗЕД (які визначаються ДФС), більше 75% загального такого залишку та відсутність товару/послуги, зазначеного в поданій на реєстрацію ПН, в інформації, поданій платником, як товару/послуги, що на постійній основі постачається( виготовляється).

11:07 19.07.2017

З Днем народження, Наркевичі!

З Днем народження, Наркевичі!

Сонячного літнього дня, на площі біля будинку культури, зібралися всі жителі мальовничого селища міського типу Наркевичі.  Нагодою цього зібрання стало святкування Дня народження селища. До нас завітали  мешканці сусідніх сіл привітати та порозважатися. Відкрили святкову програму грою в футбол. Футбольна команда Наркевичів грала з командою села Купіль. Наша перемога у грі задала гарний настрій. На свято завітали гості з Хмельницького, центру «Спорт для всіх». Разом  провели «Веселі старти», змагання з підняття гирі вагою 24 кг, армреслінгу, паурліфтингу, жим лежачи та настільного тенісу. Переможці змагань отримали нагороди. Спонсором виступив фонд «Ми поруч» Сергія Петровича Лабазюка.

15:58 17.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь