Наркевицька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Засідання міжшкільного об'єднання вчителів початкових класів

Засідання міжшкільного об'єднання вчителів початкових класів

22  березня 2017 року на базі Бубнівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів. На обговорення педагогів виносилась проблема  «Використання інноваційних технологій  на уроках у початкових класах». В ході засідання вчителем початкових класів Брагарчук Т. Д. був проведений інтерактивний урок з української мови та літературного читання у 2 класі на тему «Речення» з використанням елементів дидактичної гри, а також був проведений урок-конференція з використанням ІКТ із природознавства у 4 класі на тему «Водойми України, їх використання та значення» вчителем Савечко А. В.; вчителями початкових класів був представлений виховний захід  «Стежками лікарських трав».

14:20 27.03.2017

Свято в Наркевицькій ОТГ

Свято в Наркевицькій ОТГ

22 березня 2017 року в Наркевицькій громаді відбулася важлива подія – урочисте відкриття спортзалу  Наркевицької ЗОШ після капітального ремонту.

12:13 24.03.2017

Засідання міжшкільного методичного об’єднання  учителів суспільно-гуманітарного профілю.

Засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного профілю.

10 березня 2017 року на базі Наркевицької ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання  учителів суспільно-гуманітарного профілю. В ході засідання заступником директора з навчально-виховної роботи Наркевицької ЗОШ І – ІІІ ступенів Чорною Л. А. був проведений методичний ринг на тему «Сучасні інноваційні технології в навчально-виховному процесі», під час якого вчителі суспільно-гуманітарного циклу обговорили використання сучасних педагогічних технологій, узагальнили алгоритм методичних знахідок. Вчитель української мови та літератури Наркевицької ЗОШ І – ІІІ ступенів Білоус О. В. представила презентацію про проектну діяльність з обдарованими дітьми. Вчитель англійської мови Наркевицької ЗОШ І – ІІІ ступенів Заграй В. С. провела з вчителями майстер-клас на тему «Використання дидактичних рольових ігор на уроках англійської мови у початкових класах». Вчитель історії Наркевицької ЗОШ І – ІІІ ступенів Сторожук Є. В. провів відкритий урок в 11 класі на тему «Президентство Леоніда Даниловича Кучми»,  а вчитель української мови і літератури Борщук Л. М. провела урок української мови у 6 класі на тему «Прикметник. Морфологічні ознаки. Синтаксична роль».

09:01 15.03.2017

Святкування 8 березня в с.Трительники!

Святкування 8 березня в с.Трительники!

Коли настає весна і на вулиці з’являються перші весняні квіти,в кожному домі,в селі і в місті відзначається велике свято-Міжнародний Жіночий день – 8 березня.

09:49 13.03.2017

Змагання з волейболу серед чоловіків присвячені Дню Героїв Небесної Сотні

Змагання з волейболу серед чоловіків присвячені Дню Героїв Небесної Сотні

25 лютого 2017 року в м. Хмельницькому відбулися змагання з волейболу серед чоловіків присвячені Дню Захисника Вітчизни. Наркевицька команда гідно виступила, зайнявши четверте місце. За честь команди виступили: Балишин Олег Володимирович Балишин Валерій Володимирович Вороністий Олександр Васильович Ковальчук Валерій Ярославович Буцкевич Леонід Васильович Мельничук В'ячеслав Володимирович Заболотний Федір Вікторович

11:25 28.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь